Πέμπτη 27/05 – Τετάρτη 2/06 Ώρα 20:40

Κωμωδία 2020 | Έγχρ. | Διάρκεια: 96′

Ιταλική ταινία σε Σκηνοθεσία: Ρολάντο Ραβέλο
Ηθοποιοί: Μάρκο Τζιαλίνι, Βιντσέντζο Σιαλέμε, Τζουζέπε Μπατιστόν, Ιζαμπέλα Φεράρι

Τρία κορίτσια, κόρες φίλων, κάνουν ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που περίμεναν οι πατεράδες τους, έχοντας συμμάχους τις μητέρες τους. Η Βαλεντίνα (Matilde Gioli), η κόρη του γιάπη δικηγόρου Αρτούρο (Marco Giallini), παρατάει τον γαμπρό την ημέρα του γάμου τους, για τα μάτια της Αλέξια (Lorena Cesarini), μιας απελευθερωμένης μαύρης κοπέλας, βίγκαν και αντικαπνίστριας.

Η Μάρτα (Eleonora Trezza), η κόρη του αστυνομικού Αντόνιο (Vincenzo Salemme), τα’ χει φτιάξει με τον Σιμόνε (Simone Baldasseroni), έναν ατίθασο ράπερ, που καπνίζει χασίς και με τη μουσική του τα χώνει στους μπάτσους.
Τέλος, η Σάρα (Alice Ferri), η κόρη του Σέρτζιο (Giuseppe Battiston), ετοιμάζεται να φύγει για τις Ηνωμένες Πολιτείες ως μούσα έμπνευσης του Λουίτζι (Alberto Lo Porto), ενός καλλιτέχνη φωτογράφου, αλλά γυναικά και πρώην συμμαθητή του πατέρα της.

Ο Rolando Ravello έχει γυρίσει μια τυπική κωμωδία παρεξηγήσεων πάνω στους χαρακτήρες των τυπικών συντηρητικών και υπερπροστατευτικών μπαμπάδων που δεν μπορούν να δεχθούν τις επιλογές των ενήλικων και απελευθερωμένων κοριτσιών τους.

Διασκεδαστική ταινία πάνω σε ένα πραγματικά σοβαρό θέμα.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 27/05
ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 28/05
ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 29/05
ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 30/05
ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 31/05
ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 1/06
ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 2/06

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.